PVDF

  • PTFE / FEP / PVDF / PFA Teflon tube mesin Tonjolan

    PTFE / FEP / PVDF / PFA Teflon tube mesin Tonjolan

    alat-alat urang bisa rancang tubing kalawan PTFE / FEP / PVDF / PFA insulasi Teflon pikeun rupa-rupa kaperluan aplikasi.Produk ieu ngagaduhan sipat sapertos résistansi suhu luhur, résistansi korosi, anti adhesion, anti statik sareng kalenturan anu saé.Naha anjeun aya dina industri farmasi, kimia atanapi semikonduktor, anjeun tiasa mendakan alat-alat manufaktur pipa anu pas pikeun kabutuhan aplikasi anjeun.