runtuyan énergi anyar

  • kawat datar tambaga

    kawat datar tambaga

    Perkenalan: Jalur Produksi Cladding Tambaga-Aluminium mangrupikeun téknologi terobosan anu ngagabungkeun sipat tambaga sareng alumunium pikeun ngahasilkeun jalur anu berprestasi tinggi, multi-fungsi, dipercaya, sareng biaya-éféktif.Jalur produksi dirancang pikeun nyumponan sarat pasar énergi énggal, nyayogikeun alat pikeun ngahasilkeun jalur cladded kualitas luhur anu tiasa dianggo dina industri batré, diantara aplikasi anu sanés.