Teflon sareng Teflon mangrupikeun dua bahan pipa umum kalayan rupa-rupa aplikasi.Artikel ieu bakal ngawincik ciri, kagunaan, sareng tabel spésifikasi dua bahan pipa ieu.

Kahiji, ciri jeung kagunaan tina tabung Teflon

Pipa Teflon, ogé katelah pipa polytetrafluoroethylene atanapi pipa PTFE, mangrupikeun pipa anu didamel tina bahan polytetrafluoroethylene (PTFE).Cai mibanda fitur di handap ieu:

1. Alus lalawanan suhu luhur: Teflon tube bisa dipaké dina suhu pisan tinggi, stabilitas jangka panjang luhur 250 °C, résistansi jangka pondok mun 300 °C suhu luhur.

2. résistansi korosi alus teuing: tabung Teflon boga lalawanan korosi alus mun asam, alkalis, pangleyur kimiawi jeung zat corrosive spéktrum lega lianna.

3. Low koefisien gesekan: Teflon tube boga permukaan pisan lemes sarta ngabogaan koefisien low tina gesekan, ku kituna boga kinerja timer lubricating alus teuing.

4. kinerja insulasi alus: tube Teflon mangrupa bahan insulasi alus teuing jeung kinerja insulasi listrik tinggi.

Alatan ciri di luhur, tabung Teflon loba dipaké dina loba widang:

1. Industri Kimia: Pipa Teflon dipaké dina industri kimia salaku medium pikeun transportasi pipa zat pisan corrosive, kayaning asam sulfat, asam hidrofluorat, jsb.

2. Ngolah dahareun: Teflon tabung mindeng dipaké pikeun ngangkut zat kayaning dahareun panas, cair atawa protéin dina prosés ngolah dahareun.

3. Médis widang: Teflon tabung bisa dipaké pikeun nyieun catheters dina alat médis, kayaning catheters cardiac, catheters endovascular, jsb.

4. Widang séjén: pipe Teflon ogé loba dipaké dina metallurgy, tékstil, papermaking, éléktronika jeung widang lianna.

das2

Kadua, karakteristik sareng kagunaan tabung Teflon

Pipa Teflon, ogé katelah pipa polyvinylidene fluoride atanapi pipa FEP, nyaéta pipa anu didamel tina bahan polyvinylidene fluoride (FEP).Éta sami sareng tabung Teflon, tapi ogé ngagaduhan sababaraha fitur anu béda:

1. Alus lalawanan panas: Teflon tube bisa dipaké dina suhu luhur, jangka panjang stabil dina 200 °C, lalawanan jangka pondok mun 260 °C suhu luhur.

2. résistansi korosi alus teuing: tabung Teflon ogé boga lalawanan korosi alus mun asam, alkalis, pangleyur jeung zat corrosive lianna.

3. Transparansi alus teuing: pipa Teflon boga transparansi tinggi, nu jelas bisa niténan aliran zat jero pipe nu.

4. kakuatan diéléktrik High: tabung Teflon boga kakuatan diéléktrik tinggi na cocog pikeun sababaraha kali anu merlukeun insulasi listrik.

da1

tabung Teflon loba dipaké di wewengkon handap:

1. Industri kimiawi: tabung Teflon bisa dipaké pikeun ngangkut média ngandung fluorida jeung sanyawa alkil, kayaning-purity tinggi réagen kimiawi, pangleyur, jsb.

2. Médan éléktronik: tube Teflon, salaku bushing insulating pikeun komponén éléktronik, mibanda sipat diéléktrik alus sarta lalawanan suhu luhur, sarta mindeng dipaké dina produksi produk éléktronik.

3. médan ngolah dahareun: pipe Teflon dipaké salaku pipa conveying aub dina ngolah dahareun, kayaning conveying tipung, protéin, jus, jsb.

da1

Katilu, tabel spésifikasi tabung Teflon sareng tabung Teflon

Di handap ieu tabel spésifikasi umum tina tabung Teflon sareng tabung Teflon (pikeun rujukan wungkul):

1. Teflon tube spésifikasi tabel:

- rentang diaméterna luar: 1mm - 300mm

- rentang ketebalan témbok: 0.2mm - 5mm

- Panjang baku: 1000mm - 6000mm

- Warna: transparan, bodas, jsb

2. Teflon tube spésifikasi tabel:

- rentang diaméterna luar: 1mm - 60mm

- rentang ketebalan témbok: 0.3mm - 3mm

- Panjang baku: 1000mm - 4000mm

- Warna: transparan, bodas, jsb

Ieu kudu dicatet yén tabel spésifikasi luhur ngan hiji rujukan umum, sarta spésifikasi luyu jeung ukuran kudu dipilih nurutkeun pangabutuh husus lamun sabenerna maké.

Ringkesan:

Pipa Teflon sareng pipa Teflon, salaku bahan pipa kualitas luhur, gaduh résistansi suhu anu saé sareng résistansi korosi, sareng seueur dianggo dina seueur widang.Ku pamahaman fitur maranéhanana, pamakéan, sarta spésifikasi cadar, anjeun bisa hadé milih bahan pipa katuhu pikeun kaperluan anjeun.


waktos pos: Jul-17-2023