Harga handap H07rn-F/H05rn-F Konduktor Tambaga Epr Insulated Minyak Résistansi Kabel Karét Listrik Fleksibel

Katerangan pondok:

Rincian produk

Tag produk

Urang ngandelkeun pamikiran strategis, modernisasi konstan dina sakabéh bagéan, kamajuan téhnologis sarta tangtu kana karyawan urang nu langsung ilubiung dina kasuksésan urang pikeun harga Bottom H07rn-F / H05rn-F Tambaga konduktor Epr Insulated Minyak Résistansi Fleksibel Kabel Karét Listrik, Urang warmly ngabagéakeun Anjeun pikeun nyetél gawé babarengan jeung ngahasilkeun jangka panjang caang babarengan jeung kami.
Urang ngandelkeun pamikiran strategis, modernisasi konstan dina sagala bagéan, kamajuan téhnologis sarta tangtu kana karyawan urang anu langsung ilubiung dina kasuksésan urang pikeunKabel Fleksibel Cina sareng Kabel Karét, Kami yakin kalayan jasa kami anu konsistén unggulan anjeun tiasa kéngingkeun kinerja anu pangsaéna sareng harga produk anu paling murah ti kami pikeun jangka panjang.Kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa anu langkung saé sareng nyiptakeun nilai anu langkung ageung ka sadaya para nasabah.Mudah-mudahan urang tiasa nyiptakeun masa depan anu langkung saé babarengan.
1250-1600Mesin Kabel Pulas Tunggal01 (1)

Mesin Kabel Twist Tunggal dirancang dumasar kana téknologi canggih pikeun nyayogikeun prosés produksi anu akurat sareng efisien.Hal ieu dilengkepan software modern anu ngamungkinkeun pikeun operasi canggih tur ngawaskeun, sahingga gampang ngadalikeun sarta ngaoptimalkeun kinerja mesin '.

Téknologi canggih kami ngamungkinkeun prosés anu akurat sareng konsisten bari ngaminimalkeun kasalahan.Bisa ngolah rupa-rupa struktur kabel éfisién, mastikeun hiji prosés produksi uninterrupted.

The Single Twist Cabling Machine boasts kamampuhan-kinerja tinggi, nyadiakeun produktivitas maksimum kalawan downtime minimal.Motor anu kuat sareng sistem kontrol canggih ngamungkinkeun pikeun operasi anu gancang-gancang, mastikeun yén kuota produksi dipendakan dina waktos sareng dina anggaran.

Mesin kami dirancang pikeun nyumponan standar kualitas pangluhurna, kalayan hasil anu akurat sareng konsisten unggal waktos.Kapasitas luhur mesin urang tiasa ngadamel bets ageung kabel kalayan produksi-speed tinggi, sahingga janten asset pikeun industri naon waé.

1250-1600Mesin Kabel Pulas Tunggal01 (2)
1250-1600Mesin Kabel Pulas Tunggal01 (3)

Desain multifungsi Single Twist Cabling Machine ngamungkinkeun pikeun nanganan rupa-rupa struktur kabel.Bisa ngolah kabel tina rupa-rupa panjang diaméterna jeung pajeulitna, nyadiakeun kalenturan pikeun nanganan kabutuhan produksi béda.

Mesin kami dirancang kalayan antarbeungeut pangguna anu sederhana sareng intuitif, ngajantenkeun aranjeunna gampang dioperasikeun bahkan pikeun operator anu kirang ngalaman.Aranjeunna mibanda pilihan adjustment fléksibel anu ngamungkinkeun operator pikeun minuhan rupa tungtutan customer gancang.

Mesin Kabel Twist Tunggal dirancang pikeun dipercaya pisan, mastikeun yén downtime diminimalkeun.Mesin kami tahan operasi-speed tinggi lumangsung, kalawan syarat pangropéa low, mastikeun produksi lemes.

Mesin kami diwangun nganggo bahan kualitas luhur pikeun tahan lingkungan produksi anu paling hese.Kalayan komponén kualitas luhur anu dianggo dina manufaktur mesin, éta ngajamin anjeun alat anu dipercaya sareng kuat anu bakal tahan uji waktos.

1250-1600Single pulas Cabling Mesin01
1250-1600Mesin Kabel Pulas Tunggal01 (4)

Mesin Kabel Twist Tunggal mangrupikeun solusi pamungkas pikeun industri anu hoyong nyegerkeun pamrosésan kabelna.Ieu mesin kacida canggih tur efisien dirancang pikeun produktivitas tinggi, kalenturan, konsistensi, jeung reliabilitas.

Investasi dina Mesin Kabel Twist Tunggal bakal mastikeun prosés produksi anu teu kaganggu, manajemén biaya anu efisien, sareng produk anu konsisten sareng kualitas luhur.Kalayan mesin kami, anjeun tiasa mastikeun yén anjeun damel sareng solusi industri anu paling luhur anu bakal masihan nilai salami mangtaun-taun.

Spésifikasi teknis

Modél

NHF1250

NHF1600

Produk kawat tina untaian

Kabel komunikasi

Komputer, kabel instrumen, kabel pelindung

Contyol & Power kabel, kawat tambaga alus nangtung

φ bérés terdampar [mm]

30. Maks.

35. Maks.

φ Kawat individu [mm]

1.0~9.0

2.0~12

Laju rotor[rpm]

450

300

Laju garis[M/mnt]

100. Maks

100. Maks

Jarak [mm]

30~500

30~500

Ciri

1. Digitally set pulas pitch jeung itungan otomatis tur koreksi, euweuh design katrol nyokot-up, langsung nyokot-up na take-off fungsi ku aci nyokot-up

2. The pungkal aci ieu disetir ku hiji motor bebas, sarta kawat anu disusun ku shafts.

3. Puseur mesin taping, kakuatan feeder nangtung, balik pulas feeder nangtung.

4. Setélan pitch ku programmable PLC.Then strand kawat tatu dina spool bobbin tanpa capstans

5. motor utama jeung motor spool anu sinkron dikawasa ku sistem kontrol, nu bobbin loadingarbor traverse stself angin kawat dina reel.

6. tipe Concentric ngetok Unit / motorized bayar-off stand / deui-pulas bayar-off stand.

Prosés

Las

Las

Ngalukis

Polandia

Permesinan

Permesinan

Boring Mill

Boring Mill

Ngumpul02

Ngumpulkeun

Produk rengse

Produk rengse

FAQ

Q: Dupi anjeun nyadiakeun instalasi tur commissioning?

A: Leres, urang ngalakukeun ieu:

-Sakali palanggan ngawartosan yén mesin disimpen dina posisi anu leres, kami bakal ngirim insinyur mékanis sareng listrik pikeun ngamimitian mesin.

-No-beban test: Saatos mesin tos rengse dipasang, urang mimiti ngalaksanakeun test no-beban.

-Tes beban: Biasana urang tiasa ngahasilkeun tilu kawat anu béda pikeun uji beban.

Q: Kumaha anjeun pariksa saméméh pangiriman?

A: Urang bakal ngalaksanakeun test kasaimbangan dinamis, test levelness, test noise, jsb Dina prosés produksi.

Saatos parantosan produksi, urang biasana ngalaksanakeun operasi no-beban dina unggal mesin saméméh pangiriman.Wilujeng sumping konsumén nganjang.

Q: Naha warna alat tiasa disaluyukeun?

A: Kami gaduh kartu warna universal internasional kartu warna RAL.Anjeun ngan perlu ngabejaan urang jumlah warna.Anjeun tiasa nyaluyukeun mesin anjeun pikeun cocog sareng warna pabrik anjeun.

Q: Dupi anjeun ngaropea eta di pabrik utama?

Jawaban: Tangtos, ieu tujuan urang.Numutkeun standar anu kabel anjeun kedah nuturkeun sareng produktivitas anu dipiharep anjeun, kami bakal ngarancang sadaya alat, kapang, asesoris, tanaga, input sareng bahan anu diperyogikeun pikeun ngadamel dokumén pikeun anjeun. kamajuan sarta tangtu kana karyawan urang nu langsung ilubiung dina kasuksésan urang pikeun harga Bottom H07rn-F/H05rn-F Tambaga konduktor Epr Insulated Minyak Résistansi Fléksibel Kabel Karét Listrik, Kami warmly ngabagéakeun anjeun nyetél gawé babarengan jeung ngahasilkeun jangka panjang caang babarengan jeung urang.
harga handapKabel Fleksibel Cina sareng Kabel Karét, Kami yakin kalayan jasa kami anu konsistén unggulan anjeun tiasa kéngingkeun kinerja anu pangsaéna sareng harga produk anu paling murah ti kami pikeun jangka panjang.Kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa anu langkung saé sareng nyiptakeun nilai anu langkung ageung ka sadaya para nasabah.Mudah-mudahan urang tiasa nyiptakeun masa depan anu langkung saé babarengan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami